Tilbud

Bad Seed Bundle #2

DKK 249,00

Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

Denne pakke indeholder 6 øl, som er følgende:

Bad Seed – Wunderbock er en tyskinspireret maibock, en gylden lagerøl tilsat ekstra humle. Der er brugt de tyske humler perle og herbrucker. Bitterheden er høj og med en stor humlearoma. Denne øl er ikke en typisk bockøl, men en tysk lager med et klassisk Bad Seed twist af humle.

Bad Seed – Sax & Violins er en west coast Session IPA på 4,2%. Lækker humlet øl, humlet med ekuanot, amarillo og chinook til en IBU på 50. Det giver øllen noter af bl.a citrus og gran. Denne øl er tappet 3 juni 2021.

Bad Seed – Troubled Porter er en engelsk inspireret Porter på 5,4% Den er blød og har noter af bl.a chokolade og ristet malt. Til denne øl er der brugt malt fra Gyrup Gårdmalt.

Bad Seed – Viper er en west coast Double IPA på 8% Den er flot gylden og klar, med noter af gran, citrus og grapefrugt. Den er humlet med citra, ekuanot og chinook og har en IBU på 80. En rigtig god øl, godt med humle og en frisk bitterhed i eftersmagen.

Bad Seed – Lazarus IPA er en lækker american IPA på 5,5% Øllen er humlet med mosaic, citra og simcoe. En letdrikkelig IPA med noter at tropiske frugter.

Bad Seed – Good Morning, Vietnam er en Imperial stout, på 8,3% Dejlig mørk stout, brygget med laktose og vietnamesisk kaffe. Noter af karamel, kakao, vanilje og mørke frugter.

Yderligere information

Type

Pakke indeholder 6 øl