Vi modtager mobilepayFri fragt ved køb over 599,-

Barleywember Bundle

kr. 145,00

7 på lager

Beskrivelse

Dette bundle indeholder 4 forskellige Barley wine

Det Lille Bryggeri – Barley wine 2018 er en lækker øl på 10,6%.

Humleland – Bar Li’Vin Bourbon Rye er en barley wine på 14% Øllen er lagret på Rye Bourbon og dobbelt barrel Bourbonfade i 20 måneder. Den er humlet med Fuggles og Nelson Sauvin. Denne øl er en del af Humlelands fadlagrede serie, hvor øllen har lagt på træfade, som tidligere har været brugt til, f.eks Rom, Whisky mm. prøv også deres Bar Li’Vin Caribian Rum.

Humleland – Bar Li’Vin Caribian Rum er en barley wine på 14% Øllen er lagret på Caribiske romfade i 20 måneder. Den er humlet med Fuggles og Nelson Sauvin. Denne øl er en del af Humlelands fadlagrede serie, hvor øllen har lagt på træfade, som tidligere har været brugt til, f.eks Rom, Whisky mm. prøv også deres Bar Li’Vin Rye Bourbon.

Nøgne Ø – #100, er en humlet barley wine på 10%. Den er bryggeriets øl nr. 100. Farven er mørkebrun og har et flot nøddebrunt skum. Duften har sødlige nuancer fra malten, samt den frugtige humle. Disse nuancer går igen i smagen, hvor vi også får karakter af karamel og let citrus. Det hele afsluttes af en humlebitterhed, en IBU på 80, der harmonerer fint med de ellers sødlige nuancer. En kraftig øl med hele 10 procent alkohol, som er perfekt til ren nydelse.

Yderligere information

Type

Denne pakke indeholder 4 øl

0
    0
    Kurv
    Kurven er tom. Tilføj din første vare nu!Tilbage