Vi modtager mobilepayAfhent i OdenseFri fragt ved køb over 699,-

Dansk Forår Bundle

Pakke med 6 øl fra Danske mikrobryggerier

Det Lille Bryggeri – Oh my hop – Cascade/ekuanot

Ølmejeriet – Fad 8

Ølsnedkeren – Sikkert Og Vist

Humleland – Kælder Kold

Olsens Bryghus – NZPA

Humlepraxis – Hærvejs Sol

 

Dette bundle er til ekstra skarp forårs SPOTpris derfor begrænset antal

 

DKK 139,00 inkl pant.

4 på lager

Beskrivelse

Dette Bundle indeholder 6 øl, som er følgende:

Det Lille Bryggeri – Oh my hop – Cascade/ekuanot er en american pale ale på 5,8% Denne bryg er med de amerikanske humletyper cascade og ekuanot. Oh my hop er en ølserie, hvor der bruges to typer humle, som tilsammen danner øllets humleprofil. Cascade er en af de mest centrale humler i de amerikanske west coast ales. Ekuanot er en forholdsvis ny humle på markedet, men bliver mere og mere brugt.

Ølmejeriet – Fad 8 er en dejlig lys og frisk forårsøl på 6%. En blanding af den belgiske wit, den engelske Ale og den amerikanske NEIPA. De amerikanske humler giver øllen sin blomsteragtige duft. Hveden sin friske sommerlige smag og belgisk gær sine krydrede komplekse noter. Samtidig har øllen bevaret sin sødme, som gør den til en god forårs/sommmerøl, der passer godt til det danske frokostbord.

Ølsnedkeren – Sikkert Og Vist er en Helles på 4,6% En lys lager med fint hvidt skum. Øllen er deres hyldest til oktoberfesten og  deres variantion af en sydtysk lagerøl, som gerne er lidt mere maltet og humlet.

Humleland – Kælder Kold er en lys lagerøl, inspireret af den tyske øltype kellerbier. Øllen er på 5% og er humlet med den tyske humlesort Hallertauer Mittelfrüh, senere i brygningen er der humlet med Citra, for at give et frugtig finish.

Olsens Bryghus – NZPA er en lækker pale ale på 4,8% Det er en lys øl, med let bitterhed og med noter at druer og hvidvin. Der er brugt engelsk malt, som giver en let kornsmag og humlen er fra New Zealand, deraf også navnet New Zealand Pale Ale. Dejlig letdrikkelig sommerøl, som kan nydes hele året.

Humlepraxis – Hærvejs Sol er en delikat pale ale med en god del aromahumle. Flot gylden øl med frugtig smag, let maltkarakter og bitter afslutning fra humlen.
Øllet er en perfekt sommerøl, men kan selvfølgelig nydes hele året rundt.

Yderligere information

Type

Pakke med 6 øl

0
    0
    Kurv
    Kurven er tom. Tilføj din første vare nu!Tilbage