Vi modtager mobilepayFri fragt ved køb over 599,-

Det Fadlagrede Bundle

kr. 325,00

8 på lager

Beskrivelse

Dette Bundle indeholder 7 øl, som alle er fadlagrede

Founders – Dankwood er en lækker imperial red IPA, som er lagret på bourbonfade. En øl på 12,2% og 65 IBU, med smag og duft af karamel, malt, humle og noter fra fadlagringen.

Frontaal – DeerHunter BA er en Russian imperial stout på 13,4% Øllen er lagret på Bourbonfade. Aroma og smag er ristet malt, bourbon, vanilje, chokolade og kaffe. Denne variant er Deerhunter BA 2021 Vol. 2

Humleland – Bar Li’Vin Bourbon Rye er en barley wine på 14% Øllen er lagret på Rye Bourbon og dobbelt barrel Bourbonfade i 20 måneder. Den er humlet med Fuggles og Nelson Sauvin. Denne øl er en del af Humlelands fadlagrede serie, hvor øllen har lagt på træfade, som tidligere har været brugt til, f.eks Rom, Whisky mm. prøv også deres Bar Li’Vin Caribian Rum.

Det Lille Bryggeri – Bryg 600 BA er en kraftig imperial stout på hele 12,7% Denne øl er brygget i oktober 2015 og har derefter ligget 9 mdr. på barolo fade, som er med til at give dejlige vinøse noter til øllen. Dejlig mørk øl med noter af ristet malt, chokolade og en anelse lakrids.

Ølsnedkeren – Guld Og Grønne Skove er en imperial stout på 10%, Øllen er lagret på Wild Turkey Bourbonfade i 9 måneder.

Humleland – Bar Li’Vin Caribian Rum er en barley wine på 14% Øllen er lagret på Caribiske romfade i 20 måneder. Den er humlet med Fuggles og Nelson Sauvin. Denne øl er en del af Humlelands fadlagrede serie, hvor øllen har lagt på træfade, som tidligere har været brugt til, f.eks Rom, Whisky mm. prøv også deres Bar Li’Vin Rye Bourbon.

Founders – Backwood Bastard er en scotch ale, på 11,6%, som er lagret på bourbonfade. Flot nøddebrun med et lysebrunt og cremet skum. Duft og smag af karamel, ristet malt, og vanilje, samt noter af egetræ, som den har fra bourbon-whisky fadet. En dejlig karamelliseret scotch ale, der med den høje alkoholprocent formår, at skære igennem de tunge og sødlige nuancer uden at virke sprittet.

Yderligere information

Type

Dette bundle indeholder 7 øl

0
    0
    Kurv
    Kurven er tom. Tilføj din første vare nu!Tilbage