Vi modtager mobilepayAfhent i OdenseFri fragt ved køb over 699,-

Det Lille Bryggeri´s Forårs Bundle

DKK 145,00 inkl pant.

5 på lager

Beskrivelse

Denne pakke indeholder 5 øl fra Det Lille Bryggeri, som er følgende:

Det Lille Bryggeri – Hindbær Lakrids Ale på 6,6% er en frisk og frugtig ale, hvor der er tilsat hindbær og lakrids. Det giver en god frisk øl med tydelig smag af lakrids og hindbær.

Det Lille Bryggeri – Oh my hop – Cascade/ekuanot er en american pale ale på 5,8% Denne bryg er med de amerikanske humletyper cascade og ekuanot. Oh my hop er en ølserie, hvor der bruges to typer humle, som tilsammen danner øllets humleprofil. Cascade er en af de mest centrale humler i de amerikanske west coast ales. Ekuanot er en forholdsvis ny humle på markedet, men bliver mere og mere brugt.

Det Lille Bryggeri – Columbus IPA er en kraftig humlet ipa på 7,4% med masser af amerikansk columbus humle, som den eneste humle brugt, så også kaldet single hop. Den har en IBU på 78 . Gylden øl som er ufiltreret, duft af blomster og korn og meget smagsfuld af humle samt noter af tropiske frugter.

Det Lille Bryggeri – German Hops er en IPA på 5,8% Den er tørhumlet med friske tyske humletyper, som alle stammer fra det tyske område hallertau i bayern, der er blandt verdens største humleproducerende områder i verden. Dejlig frisk og med en tilpas bitterhed, øllens IBU er på 46.

Det Lille Bryggeri – Smoking Rye er en røgøl på 6,8%. Den er brygget med to typer røgmalt, samt en stor del rugmalt. Øllen får tankerne hen mod en god whisky. En god øl for dem som kan lide lidt røgsmag i sin øl.

Yderligere information

Type

Pakke med 5 øl

0
    0
    Kurv
    Kurven er tom. Tilføj din første vare nu!Tilbage