Vi modtager mobilepayFri fragt ved køb over 599,-

Det Lille Bryggeri's sorte Bundle

kr. 239,00

4 på lager

Beskrivelse

Denne pakke indeholder 5 øl fra Det Lille Bryggeri, som er følgende:

Det Lille Bryggeri – Small Mash Up er en Imperial stout på 8,2% Den er brygget på samme malt, som blev brugt til at brygge Big Mash Up. Den er fuld af smag og kraft og meget mørk, alt på trods af den er brygget af en malt som har været brugt en gang før. Den ha en IBU på 40 og en EBC på over 100, dvs det er en mørk øl.

Det Lille Bryggeri – Candy stout, er en imperial flavored stout på 9,6%  Det er en mørk lakridskonfekt øl, som smager af det stykke slik i lakridskonfekt posen med lakrids i midten og et lag farvet kokus rundt om. Smagen er sød, ristet malt, lakrids og kokos.

Det Lille Bryggeri – Bryg 600 Barrel Aged er en kraftig imperial stout på hele 12,7% Denne øl er brygget i oktober 2015 og har derefter ligget 9 mdr. på barolo fade, som er med til at give dejlige vinøse noter til øllen. Dejlig mørk øl med noter af ristet malt, chokolade og en anelse lakrids.

Det Lille Bryggeri – Bryg 1100, er en lækker, mørk og kraftig dark ale på hele 15 %

Det Lille Bryggeri – Big Mash Up er en imperial stout på hele 15 %. Meget mørk og med stor fylde og kraft, en stor sødme pga. meget restsukker fra den store mængde af malt, som er brugt til denne øl. Så det slutter ikke her. Det har nemlig derved været muligt at brygge endnu en øl af samme malt. Den hedder Small Mash Up. Øllen har en IBU på 78 og en EBC på 348 dvs. en meget mørk øl.

Yderligere information

Type

Pakke med 5 øl

0
    0
    Kurv
    Kurven er tom. Tilføj din første vare nu!Tilbage