“meta-pixel”

Vi modtager mobilepayFri fragt ved køb over 599,- Til pakkeshop nær dig

Beskrivelse

Denne pakke indeholder 6 øl fra Garden Brewery, som er følgende:

The Garden Brewery – Milkshake IPA på 6,2% lækker cremet og juicy med sødlige noter af mango, passionsfrugt, jordbær og vanilje. De har brugt 3 gange så meget laktose, som de nogensinde har gjort. God milkshake IPA.

The Garden Brewery – Hazy Double IPA #11 er en Dipa på 7,5% Øllen har tropiske noter af melon, kokosnød og papaya. Humlerne som er brugt er Citra, HBC 630, Sabro og Ekuanot. Den er lavet i collab med det anerkendte norske bryggeri Lervig.

The Garden Brewery – Pilsner på 4,5% er inspireret af den klassiske tyske pilsner. Clean og sprød lager med noter af malt, brødskorpe og blød karamel, den er humlet med Hallertauer Mittelfruh og Saaz. Øllen er en del af deres faste sortiment.

The Garden Brewery – Doppelbock er en tysk inspireret doppelbock på 7,3% Stærk og mørk bock øl, maltet og frugtig øl, som egner sig godt til vinterens tunge retter. Øllen er en del af en serie, som The Garden Brewery har brygget i anledning af deres Oktoberfest 2022.

The Garden Brewery – Double Imperial Affogato Stout er en imperial stout på 10,7% Øllen er inspireret af den italienske dessert Affogato, som består af en kugle vaniljeis overhældt med varm espresso og evt. drys af chokolade. Det er også nævnte smage, som kommer frem i denne øl. Lækker aftendessert på dåse.

The Garden Brewery – New Zealand Dry Hopped Pilsner er en Pilsner på 5% Sprød med noter af clementiner, melon og mango. Den er tørhumlet med Nelson Sauvin og Pacific Sunrise. Øllen er en del af en serie, som The Garden Brewery har brygget i anledning af deres Oktoberfest 2022.

 

Yderligere information

Type

Bundle med 6 øl