Tilbud

Ølmejeriet Bundle #1

DKK 175,00

Kategorier: , , , Tag:

Beskrivelse

Denne pakke indeholder 6 øl, som er følgende:

Ølmejeriet – Fad 1 er en aromatisk og frisk frokostøl med lav alkoholprocent på 3,5%. Øllen er aromatisk og har en fin sødme og den er tørhumlet, så den har en lav bitterhed. En god tørstslukker, som også passer godt til det danske frokostbord. Den har en IBU på 39.

Ølmejeriet – Fad 3 er en traditionel engelsk øltype, brown ale på 6,9%. Her er blandt de 5 malttyper, brugt en karamelmalt, som giver øllen en kraftig malt smag, let sødme, som ikke er særlig bitter og den giver øllen dens flotte mørke farve og specielle aromaindtryk. Den er god til kraftige retter, men kan også nydes alene.

Ølmejeriet – Fad 4 er en amerikansk inspireret IPA. Den har en dejlig fylde med noter af frugt. mango, papaya, passionsfrugt, fersken, abrikos, melon samt citrus. Øllen har en IBU på 105 og går rigtig godt til fiskeretter, eller er god alene hvis man er til dejlig IPA.

Ølmejeriet – Fad 6 – kardemomme ale er en kraftfuld og aromatisk krydret ale. Den er på 6,9 % Denne øl er tilsat kardemomme og appelsinskal. Der er tydelige noter af kardemomme, hvilket gør den lidt anderledes. Kardemomme er et vigtig krydderi i det indiske køkken og med sin kraftfulde smag, går Fad 6 derfor rigtig godt til de krydrede indiske retter.

Ølmejeriet – Fad 7 er en rigtig traditionel porter på 5% Øllen er brygget på meget mørke malte, som giver en flot mørk farve og smag af ristet malt, kaffe og chokolade. Den tilsatte kaffe og laktose, giver samtidig en lækker sødme til øllen. Porteren passer godt til dessert, men er også rigtig dejlig bare at nyde on its own.

Ølmejeriet – Fad 8 er en dejlig lys og frisk forårsøl på 6%. En blanding af den belgiske wit, den engelske Ale og den amerikanske NEIPA. De amerikanske humler giver øllen sin blomsteragtige duft. Hveden sin friske sommerlige smag og belgisk gær sine krydrede komplekse noter. Samtidig har øllen bevaret sin sødme, som gør den til en god forårs/sommmerøl, der passer godt til det danske frokostbord.

Yderligere information

Type

Pakke med 6 øl