Vi modtager mobilepayAfhent i OdenseFri fragt ved køb over 699,-

produktbillede

Olsens Bryghus Bundle

Kategorier , , , Tag

DKK 160,00 inkl pant.

5 på lager

Beskrivelse

Denne pakke indeholder 5 øl fra Olsens Bryghus, som er følgende:

Olsens Bryghus – Strong Blonde er en øl på 8,1%. Der er bl.a brugt rugmalt, som giver en let duftnote af rugbrød. Humlen giver friske noter af citrus og blomster. En stærkere øl som har en god balance mellem alkohol, bitterhed og maltsødmen.

Olsens Bryghus – Red IPA er en IPA på 6% med en flot rødlig farve. God mundfylde som balanceres godt af humlebitterheden. Øllen har en dejlig sommerlig duft af blomster og citrusnoter, som går igen i smagen. Dejlig sommerøl som kan drikkes hele året.

Olsens Bryghus – Double Bock er en mørk gylden øl på 7,3%. Den har sødme fra malten og der er under lagringen, tilsat egetræ, som har ligget i blød i rom.

Olsens Bryghus – Belgian Double er en flot mørk gylden øl på 6,8% og er inspiret af de belgiske klosterbryg. Humlebitterheden er meget lav. Der er tilsat havregryn for at give den en let fylde. Øllet er rundet af med rørsukker og ægte mørk belgisk kandis, som er med til at give den flotte gyldne farve.

Olsens Bryghus – NZPA er en lækker pale ale på 4,8% Det er en lys øl, med let bitterhed og med noter at druer og hvidvin. Der er brugt engelsk malt, som giver en let kornsmag og humlen er fra New Zealand, deraf også navnet New Zealand Pale Ale. Dejlig letdrikkelig sommerøl, som kan nydes hele året.

Yderligere information

Type

Pakke med 5 øl

0
    0
    Kurv
    Kurven er tom. Tilføj din første vare nu!Tilbage