Tilbud

The One With The Danish Summer IPA

DKK 240,00

Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Denne pakke indeholder 6 øl, som er følgende:

Bad Seed – Lazarus IPA er en lækker american IPA på 5,5% Øllen er humlet med mosaic, citra og simcoe. En letdrikkelig IPA med noter at tropiske frugter.

Flying Couch – Hazed And Infused er en New England IPA på 6,8% Dejlig frugtig hazy Ipa med med noter af tropiske frugter, som mango, citrus og appelsin. Lækker sommer IPA, som selvfølgelig kan drikkes året rundt. Øllen er humlet med Mosaic, Ekuanot and Simcoe.

Hazy Bear – Haze of Base er en New England IPA på 6,7%, super lækker øl med noter af bl.a tropiske frugter og gran. Der er brugt tre humler, Sabro, mocaic og simcoe.

Alefarm – San Francisco Skies er en west coast inspireret IPA på 6% Øllen er tørhumlet med mosaic, simcoe og columbus. Duftnoter af appelsin, citron og grapefrugt. Frugtige smagsnoter af bl.a abrikos og blåbær med en let humle bitterhed i afslutningen.

Ølsnedkeren – Karl Smart er en New England IPA på 6,7%. Øllen er gylden og tåget med noter af tropiske frugter. Dejlig juicy som en neipa, lidt sødme og let bitterhed. Tørhumlet med citra, mosaic og simcoe.

Bad Seed – Can er en New England IPA på 6% Øllen er humlet med Idaho 7 og mosaic og har bl.a noter af tropiske frugter. En lækker blød sommer juicy øl.

Yderligere information

Type

Pakke med 6 øl