Vi modtager mobilepayFri fragt ved køb over 599,-

Willy's Motor Oil Bundle

kr. 210,00

4 på lager

Beskrivelse

Dette Bundle indeholder 4 øl fra Moersleutel, som er følgende:

Moersleutel – Willy Tonka – Tonka & Chocolate er en imperial stout på 12% Willy Tonka er navnet på en serie imperial stouts, som de har haft med helt fra starten. I denne Willy Tonka – Tonka & Chocolate, kan du forvente, den ristede smag fra tonkabønnen og en intens smag af chokoladen. Her er brugt kakao af høj kvalitet fra både Madagascar og Brasilien.

Moersleutel – Willy Tonka – Chocolate & Vanilla er en lækker imperial stout på 13 % Willy Tonka er navnet på en serie imperial stouts, som de har haft med helt fra starten. Denne er med chokolade og vanilje, som også er fremtrædende i aroma og smag, sammen med noter af ristet malt.

Moersleutel – Motor Oil er en Russian imperial stout på 12% Dette er deres velkendte Motor Oil. Meget mørk øl, med en rig maltaroma. Prøv også Motor Oil med et twist af chokolade, Motor Oil Double Chocolate.

Moersleutel – Motor Oil Double Chocolate er en Imperial stout på 10% Det er den originale Motor Oil, men med en ekstra sød chokolade smag. Tilsat kakao fra Tanzania og Fillipinerne.

Yderligere information

Type

Pakke med 4 øl

0
    0
    Kurv
    Kurven er tom. Tilføj din første vare nu!Tilbage