Vi modtager mobilepayAfhent i OdenseFri fragt ved køb over 699,-

din lokale ølmand

Beerbarrel.dk – Din lokale ølbutik online.

Min Passion inden for ølverdenen har efterhånden en del år på bagen. I løbet af de år har jeg erfaret, hvor svært det kan være, at finde et bredt udvalg af special øl, som passer til enhver eller specifik lejlighed og pengepung. Når man handler på nettet kan det til tider være svært at finde hoved og hale i, hvad det egentlig er man søger. Derfor er du altid mere end velkommen til at spørge mig til råds. Du kan smide en mail til kontakt@beerbarrel.dk hvor du enten kan forhøre dig om nogle varianter, eller bare få råd og vejledning. Så vil jeg prøve at vejlede og rådgive ud fra mine erfaringer og viden.

Udvalget af øl kan varierer, men vi vil altid have minimum 70 forskellige øl, og der vil altid være et bredt udvalg, så vi har øl til enhver lejlighed. 

BeerBarrel har et bredt udvalg af diverse special øl, fra ind- og udland. Samt spiritus. BeerBarrels fokus er på Danske mikrobryg og øl fra Tyskland

Webshoppen drives fra Odense, hvor jeg også er bosat. Da webshoppen er en hobbyvirksomhed, som jeg driver ved siden af mit fuldtidsjob, som lagermedarbejder kan det godt medvirke lidt længere leveringstid 3-5 dage, men bestræber mig på at levere hurtigst muligt. Kontakt mig endelig ved spørgsmål og lign.

Jeg håber du synes om min nye webshop og jeg glæder mig til at høre fra dig. 

>>Prost<<

Daniel

0
    0
    Kurv
    Kurven er tom. Tilføj din første vare nu!Tilbage